Om mig

Efter att ha stått med näsan intill väggen blev det nödvändigt att påbörja förändringar.


Vad var viktigt i livet?

Vad behöver jag förändra?


Inga lätta frågor. Det var (i de flesta fall) intressanta saker som drivit på tempot men även min oförmåga att säga nej. 

Det första avgörande steget till förändring var att anmäla mig till naturterapeut-utbildningen på Naturmedicinska Akademin. En utmärkt utbildning i personlig utveckling och en ögonöppnare för vilka livsstilsförändringar som skett i samhället. Det andra var att ta tjänstledigt ett år för fortsatta studier och mer tid för familjen.


Min kreativa sida och naturintresse väcktes på allvar och jag lät dessa få ta plats i mitt liv. Jag har t ex alltid gillat att skriva men inte lika ofta prioriterat det. Dock vittnade alla pärmar och block med texter att det fanns möjligheter. Så till slut, år 2015, skapades den första boken "Jag latar mig inte - jag tar en kreativ paus". En dikt/tankebok med bilder & texter som både kan inspirera och utmana. Den är gjord av kraftigt papper och ett bokstöd följer med. Det är samma text på två sidor så att du kan ha den stående på bordet.


Nästa bok, "En vandrares betraktelser" som gavs ut 2018, blev i form av en anteckningsbok. Även denna med bilder & texter men med plats att skriva ner dina egna tankar & reflektioner.


Nu håller bok nr 3 på att ta form....


Grunden i NaturTanken likväl som i mitt eget liv är att försöka skapa möjligheter. Hur och i vilken form dessa möjligheter kommer kan skifta.

För mig är möjligheter något som leder till inre & yttre hälsa.


Samarbete, nyfikenhet och omtanke är en utmärkt grogrund för att skapa.

Väcker min text eller arrangemang intresse?


Kan jag hjälpa dig att skapa möjligheter?


Tveka inte att kontakta mig.


naturtanken@live.se

0708-443711

Kontakta mig gärna om du vill köpa mina böcker.


"Jag latar mig inte - jag tar en kreativ paus" kostar 100 kr.


"En vandrare betraktelser" kostar 80 kr.


Plus porto om du vill att jag ska skicka dom per post.

Bakgrund

Efter många år som inköpare inom en global kemikoncern lockade andra världar. Jag studerade bland annat på Naturmedicinska Akademin och Kristianstad Högskola, tog hand om familjen och mig själv. Sen blev jag en viktig kugge i ett lokalt arboristföretag för att några år senare fortsätta till ett lokalt tillverkande textilföretag.


Jag startade NaturTanken 2012 och företaget har drivits parallellt med mina anställningar. Uppdragen inom företaget skiftar mellan olika skrivevent/kurser, hjälp med bokomslag/översättning, massage, löpande bokföring mm. Jag har även anordnat Må Bäst Mässa under sex års tid.


Mitt föreningsintresse har under åren lett till diverse olika uppdrag. Jag har t ex varit ordförande i Hässleholms Cykelklubb, sekreterare i Hässleholms IF och kassör i Hässleholm Hovdala Vandrarförening.


Utbildning (urval)

- Megineterapeut

- Samtals/intervjuteknik

- Pedagogik

- Psykologi

- Löpande kurser; projektledning, språk, ekonomi, skrivkurser mm

- SILFs inköpsutbildning

- Stresscoach

NaturTanken                                                               Tel: 0708 - 44 37 11                                                    Godkänd för F-skatt.

Lärftvägen 7                                                                Email: naturtanken@live.se

281 51 Hässleholm